Найкращі українські смс

Реклама
Меню сайту
Наше опитування
Яких привітань потрібно більше добавляти на сайт?
Всього відповідей: 547
Чек на інкасо
(одержуємо зароблене чесною працею)
Ось і настав довгоочікуваний день - я одержав свій перший чек від Google на 135,10 $$$. Це було десь в першій половині лютого. Одержавши чек, я обійшов майже усі відділення банків в своєму районному центрі. Там на нього дивились великими очима, казали, що перший раз таке бачать і порадили звернутись в центральні обласні відділення. Ну от, маючи вільну хвильку часу, я поїхав в обласний центр. Там першим ділом я подався в центральне відділення Приват-банку (оскільки там найвигідніші умови і найшвидший термін отримання готівки). В центральному відділенні мене направили в інше відділення, оскільки в місті тільки воно приймає чеки на інкасо. Там в мене забрали ... Читати далі »
Переглядів: 2060 | Додав: phone-ua | Дата: 2009-06-15 | Коментарі (4)

2008 рік. Яким він був
Ну ось і закінчився високосний 2008 рік. Дещо в ньому було поганого, та давайте про це не згадувати. Доброго звичайно ж було набагато більше. Я одружився з своїм Сонечком - Олею.
А тепер до справ. Мій сайт працює майже в автоматичному режимі. Тільки 2 - 3 рази в місяць я добавлю по декілька привітань і 1 - 2 посилання на нього. Прибуток від АдСенсу зростає не настільки як би хотілося. Мабуть далася взнаки економічна криза (впала середня ціна кліків). Проте за грудень прибуток вперше перевищив 40$ і склав 44,63$ (і це в сумарному десь за 5 годин роботи в цьому місяці). Ось так я на кінець грудня набрав мінім ... Читати далі »
Переглядів: 1623 | Додав: phone-ua | Дата: 2009-01-28 | Коментарі (2)

Про життя

Ну ось і пройшло більше року від мого першого запису. В моєму житті дуже багато помінялося і також я дуже багато чого переосмислив.
А на рахунок заробітку: Я закинув майже усі свої проекти і розпочав один, цей на якому Ви знаходитесь - "Найкращі українські смс". Цей проект я розпочав тому, що зрозумів, що навіть така дрібничка як звичайна маленька смс-ка може повністю змінити все життя.
Хоча цей проект задумувався як хоббі, як можливість допогти іншими висловити свої почуття і проти засилля російської мови. Він почав жити своїм життям і навіть приносити мені невеликий прибуток від Google AdSence. Тепер я дещо серйозніше взявся за розкрутку свого сайту, переніс його з народу на юкоз, створив форум і ось тепер пробую почати вести свій блог. А зараз вибачайте, бо я мушу бігти.
До зустрічі на http://phone-ua.at.ua .
Переглядів: 1447 | Додав: phone-ua | Дата: 2008-04-06 | Коментарі (1)

Коротка розповідь про мою епопею заробітку в інтернеті

Вже навіть не пам'ятаю коли (десь в березні 2006 року) пізно ввечорі я страдав невиліковним нападом хандри і з нудьги я зайшов на сайт Google і задав пошук по словосполученню "заробіток в інтернеті". На сторінці результатів пошуку появилось купа сторінок про можливість заробітку (пам'ятаю, я ще тоді подумав - "Невже в інтернеті так просто заробити?"). Це пізніше я зрозумів, що майже всі ці способи є розводами. Але пробуючи різні види заробітку, я здобув величезного досвіду і зараз на цій сторінці хочу поділитись ним з Вами.
І так зараз я розповім дещо про себе: Живу я в звичайному забитому податками селі недалеко від невеличкого районного центру десь в Західній Україні. Доступ до інтернету в мене лише через звичайний дубовий діалап - вільний доступ від нашого знаменитого Укртелекому (але це вже ... Читати далі »
Переглядів: 4498 | Додав: phone-ua | Дата: 2008-03-05 | Коментарі (2)


Приветствую Вас Гість

Календарь
«  Квітень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Пошук
Реклама
Статистика

Copyright romanetsa © 2024
Конструктор сайтів - uCoz