Найкращі українські смс

Реклама
Меню сайту
Наше опитування
Яких привітань потрібно більше добавляти на сайт?
Всього відповідей: 547
Головна » 2008 » Березень » 5 » Запис перший - 15.04.07р.
Запис перший - 15.04.07р.
9:00 AM

Коротка розповідь про мою епопею заробітку в інтернеті

Вже навіть не пам'ятаю коли (десь в березні 2006 року) пізно ввечорі я страдав невиліковним нападом хандри і з нудьги я зайшов на сайт Google і задав пошук по словосполученню "заробіток в інтернеті". На сторінці результатів пошуку появилось купа сторінок про можливість заробітку (пам'ятаю, я ще тоді подумав - "Невже в інтернеті так просто заробити?"). Це пізніше я зрозумів, що майже всі ці способи є розводами. Але пробуючи різні види заробітку, я здобув величезного досвіду і зараз на цій сторінці хочу поділитись ним з Вами.
І так зараз я розповім дещо про себе: Живу я в звичайному забитому податками селі недалеко від невеличкого районного центру десь в Західній Україні. Доступ до інтернету в мене лише через звичайний дубовий діалап - вільний доступ від нашого знаменитого Укртелекому (але це вже щось я подався в ліричні відступи - в заголовку ж пише "коротка").
Ну зайшов я на одну з сторінок серед результатів пошуку - там було дуже багато описано різного непотребу (про це я вже потім зрозумів) про поштовики та реєстраційні спонсори. Я одражу ж зареєструвався в них усіх і почав читати листи і виконувати завдання - через деякий час коли набігла мінімалка майже ніхто з них не заплатив. Правда в одному з поштових спонсорів я заробляю й досі заробляю і досить непогано це - WMmail.
Але був і позитив в тому що я дізнався з цього сайту - це про електронні платіжні системи WebMoney i E-Gold. Майже одночасно з цим я створив свій сайт http://romanetsa.narod.ru і розмістив його на безплатному хостингу narod.ru.
Через деякий час я зрозумі, що також можна непогано заробляти на своєму сайті (Ви можете це також створивши свій сайт про те що Вам цікаво і буде цікаво людям(можна це зробити за допомогою якогось html-конструктора, також Ви можете скопіювати матеріали з цього сайту при умові розміщення ссилок на нього). Я зареєструвався в програмах контекстної реклами Tak.ru та a-context.com і через деякий час помітив, що на мій рахунок повільно починають капати гроші за переходи з мого сайту. Тоді я створив ще один сайт http://zbarazhchyna.narod.ru про мою рідну збаражчину (зараз до-речі на нього заходить більше відвідувачів ніж на http://romanetsa.narod.ru).
Про те про мої сайти знало мало людей і я взявся за розкрутку своїх сайтів.
По-перше: розмістив їх в багатьох каталогах і рейтингах. Це можна зробити перейшовши по кнопках розміщених внизу цієї сторінки.
По-друге: почав давати оголошення про цей сайт на багатьох безкоштовних дошках оголошень. Ось їх список:
http://www.jobportal.com.ua
http://delonet.com.ua
http://rabota.meta.ua
http://rabota.ria.ua
http://objava.com.ua
http://uastar.kiev.ua
http://job.ukr.net
http://www.rabotaplus.com.ua
http://www.raboty.net
http://www.hotjob.com.ua
http://novarobota.ua
http://www.era.com.ua
http://alljob.com.ua
http://www.ukrboard.com.ua
http://rabota.ua
http://www.ool.com.ua
http://com.te.ua
http://uajobs.com.ua
http://board.lviv.ua
http://www.ogogo.com.ua
http://vakansii.online.ua
http://www.metka.com.ua
http://101.kiev.ua
http://www.ukrbusiness.com.ua
http://work.co.ua
http://hsal.com.ua
http://work.a.ua
http://www.rabota2000.com.ua
Розміщення оголошень на безкоштовних дошках прямо збільшує кількість відвідувачів, які переходять з даних оголошень, а також дозволяє піднятися в пошукових системах збільшуючи ІЦ (індекс цитування).
Наприклад: Я постійно розміщую оголошення з заголовком "Заробіток в інтернеті" і це дозволило вивести мій сайт на перші місця в більшості відомих пошукових систем з пошуковою фразою "Заробіток в інтернеті".
Правда оголошення потрібно постійно розміщувати повторно, щоб вони були завжди вгорі списку. Це збільшує їхню ефективність в декілька разів.
На цьому поки-що завершую. Але чекайте продовження моєї епопеї. Щасливо.
15 квітня 2007р.

Переглядів: 4497 | Додав: phone-ua | Рейтинг: 4.5/6 |
Всього коментарів: 2
2 Галина  
А де ж продовження розповіді про заробіток в інтернеті, дуже цікавить.....
Хотілось би самій спробувати, є вільний час, є безлімітний інтернет. є знання іноземної мови. Навчіть, please

1 Василь01  
Хотілося б отримати більш правдиву інформацію про твою епопею заробітку в інтернеті
в конкретних розмірах хоча би на кількох прикладах . Цікаво дізнатися про справжній заробіток. А про те, що ти зрозумів, що майже всі ці способи є розводами. Я особисто переконавс. А вот щодо здобуття величезного досвіду то бажано більш конкретно, як для пенсіонера, що вірою і правдою служив своєму народові, старався зробили нашу державу відомою у світі, якщо твоя ласка то поділитись зі мною, щоб я зміг хоч трішки заробити в ...неті. Буду щиро вдячний!
Вважаю, що з вами, шановний, ми зможемо подолати багато. Вітання вам від мене і моїх друзів. Нехай вам щастить у нелегкій справі нести людям правду.

Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Реєстрація | Вход ]

Приветствую Вас Гість

Календарь
«  Березень 2008  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Пошук
Реклама
Статистика

Copyright romanetsa © 2024
Конструктор сайтів - uCoz